Nieuwe leverancier

15 februari 2024

STAPFOODS werkt sinds kort samen met een nieuwe leverancier. Namelijk Oma’s Soep. Dit bedrijf maakt soepen met recepten gemaakts door ‘de oma’s. Een grote verscheidenheid aan smaken soepen die allen stuk voor stuk heerlijk smaken zitten in het assortiment. Bovendien wordt een deel van de winst besteed aan sociale activiteiten tegen eenzaamheid. Er wordt op verschillende plekken in Nederland gekookt met eenzame ouderen. Studentenbesturen uit de diverse steden organiseren wekelijks kookdagen en soep-aan-huisdagen. STAPFOODS ondersteunt dit initiatief van harte met het afnemen en verkopen van deze soepen op een aantal locaties.

Meer nieuws

Samenwerking met Buurman Toon

Samenwerking met Buurman Toon

In samenwerking met Buurman Toon heeft STAPFOODS voor Pasen elke medewerker verrast met een prachtige bos tulpen. Mensen blij maken dat is wat ze willen bereiken met Buurman Toon en dat is bij STAPFOODS wel gelukt! Buurman Toon is een zorg- en beleveniskwekerij gevestigd in Wetering.

Lees meer
Nieuwe leverancier De Koekfabriek

Nieuwe leverancier De Koekfabriek

STAPFOODS is trots op een samenwerking met een nieuwe leverancier, namelijk De Koekfabriek uit Wageningen “Da’s andere koek”. De Koekfabriek gelooft dat het belangrijk is dat iedereen de mogelijkheid heeft om deel te nemen en bij te dragen aan onze samenleving.

Lees meer
Ontbijt op scholen

Ontbijt op scholen

Op diverse scholen biedt STAPFOODS momenteel een smakelijk schoolontbijt aan. Op veel scholen zijn er kinderen die in armoede leven. De overheid verstrekt subsidie om deze leerlingen van een ontbijt te voorzien, aangezien slechte leerprestaties kunnen voortkomen uit hongerige kinderen in de klas.

Lees meer