Nieuwe locaties

15 februari 2024

In januari heeft STAPFOODS drie nieuwe locaties mogen verwelkomen. We zijn enorm blij dat het Lentiz Groen van Prinstererlyceum in Vlaardingen, Antoniuscollege en Antoniusmavo XL in Gouda het vertrouwen hebben om met STAPFOODS samen te werken. Deze locaties zijn gestart met het HAPPY-concept en hebben ook de HAPPY look gekregen. De openingsactie viel ook goed in de smaak bij de leerlingen van deze scholen. De leerlingen zijn ook enthousiast over de prijzen van de panini’s. Die zijn goedkoper dan bij de oude cateraars. STAPFOODS heeft een aantrekkelijk en wisselend assortiment op de scholen, waardoor er voor elke leerling een goede keuze te maken is.

Meer nieuws

Samenwerking met Buurman Toon

Samenwerking met Buurman Toon

In samenwerking met Buurman Toon heeft STAPFOODS voor Pasen elke medewerker verrast met een prachtige bos tulpen. Mensen blij maken dat is wat ze willen bereiken met Buurman Toon en dat is bij STAPFOODS wel gelukt! Buurman Toon is een zorg- en beleveniskwekerij gevestigd in Wetering.

Lees meer
Nieuwe leverancier De Koekfabriek

Nieuwe leverancier De Koekfabriek

STAPFOODS is trots op een samenwerking met een nieuwe leverancier, namelijk De Koekfabriek uit Wageningen “Da’s andere koek”. De Koekfabriek gelooft dat het belangrijk is dat iedereen de mogelijkheid heeft om deel te nemen en bij te dragen aan onze samenleving.

Lees meer
Ontbijt op scholen

Ontbijt op scholen

Op diverse scholen biedt STAPFOODS momenteel een smakelijk schoolontbijt aan. Op veel scholen zijn er kinderen die in armoede leven. De overheid verstrekt subsidie om deze leerlingen van een ontbijt te voorzien, aangezien slechte leerprestaties kunnen voortkomen uit hongerige kinderen in de klas.

Lees meer