In januari heeft STAPFOODS drie nieuwe locaties mogen verwelkomen. We zijn enorm blij dat het Lentiz Groen van Prinstererlyceum in Vlaardingen, Antoniuscollege en Antoniusmavo XL in Gouda het vertrouwen hebben om met STAPFOODS samen te werken. Deze locaties zijn gestart met het HAPPY-concept en hebben ook de HAPPY look gekregen. De openingsactie viel ook goed in de smaak bij de leerlingen van deze scholen. De leerlingen zijn ook enthousiast over de prijzen van de panini’s. Die zijn goedkoper dan bij de oude cateraars. STAPFOODS heeft een aantrekkelijk en wisselend assortiment op de scholen, waardoor er voor elke leerling een goede keuze te maken is.
Welke gezonde cateringopties zijn populair in 2025?
De populairste gezonde cateringopties in 2025 zijn plant-based gerechten, fermented foods, functionele voeding en gepersonaliseerde menu’s. Bedrijven kiezen steeds vaker voor duurzame catering die lokale ingrediënten combineert met vitale foodconcepten. Deze trends richten zich op het welzijn van medewerkers en de milieu-impact van bedrijfslunches. De voedingstrends 2025 in bedrijfscatering draaien om vier hoofdthema’s: plant-based opties, fermented foods, functionele voeding en personalisatie. Deze trends ontstaan door de groeiende vraag naar gezondere werkplekken en duurzamere bedrijfsvoering. Plant-based catering staat voorop in 2025. Medewerkers verwachten meer dan alleen een vegetarische optie, ze willen volwaardige plantaardige gerechten die even smaakvol zijn als traditionele alternatieven. […]