Professionaliseren

15 februari 2024

STAPFOODS werkt op de achtergrond hard om de organisatie steeds professioneler en toekomstbestendig te maken. Met de huidige groei van het bedrijf voldoen de bestaande systemen niet meer aan de wensen. Ondertussen in STAPFOODS actief op ruim 25 locaties en zijn er bijna 50 medewerkers in dienst. Op 1 januari is het boekhoudpakket van Exact Online live gegaan en zijn we gaan samenwerken met Lion Finance en People & Payment. Deze bedrijven hebben veel kennis en ervaring in huis om STAPFOODS te kunnen adviseren en zo de groei goed te kunnen begeleiden.

Meer nieuws

Samenwerking met Buurman Toon

Samenwerking met Buurman Toon

In samenwerking met Buurman Toon heeft STAPFOODS voor Pasen elke medewerker verrast met een prachtige bos tulpen. Mensen blij maken dat is wat ze willen bereiken met Buurman Toon en dat is bij STAPFOODS wel gelukt! Buurman Toon is een zorg- en beleveniskwekerij gevestigd in Wetering.

Lees meer
Nieuwe leverancier De Koekfabriek

Nieuwe leverancier De Koekfabriek

STAPFOODS is trots op een samenwerking met een nieuwe leverancier, namelijk De Koekfabriek uit Wageningen “Da’s andere koek”. De Koekfabriek gelooft dat het belangrijk is dat iedereen de mogelijkheid heeft om deel te nemen en bij te dragen aan onze samenleving.

Lees meer
Ontbijt op scholen

Ontbijt op scholen

Op diverse scholen biedt STAPFOODS momenteel een smakelijk schoolontbijt aan. Op veel scholen zijn er kinderen die in armoede leven. De overheid verstrekt subsidie om deze leerlingen van een ontbijt te voorzien, aangezien slechte leerprestaties kunnen voortkomen uit hongerige kinderen in de klas.

Lees meer