Het BLOOM-concept op Codarts in Rotterdam is tot bloei gekomen. Er is een nieuw logo ontwikkeld wat specifiek staat voor dit concept. BLOOM kenmerkt zich door de vezelrijke baguettes in verschillende maten aan te bieden, te werken met lekkere, kleurrijke producten en veel te variëren met onder meer oog voor de vegetarische en veganistische gasten. Ook staat er elke week een ander thema centraal, zoals: Pizza week, Mexicaanse week, Snack week en Burger week.
Welke voorbereidingen zijn nodig voor bedrijfscatering?
Succesvolle bedrijfscatering begint met zorgvuldige voorbereiding. U moet het aantal gasten bepalen, dieetwensen inventariseren, een realistisch budget opstellen, locatie-eisen controleren en de timing perfect plannen. Deze voorbereidingen zorgen ervoor dat uw kantoor catering soepel verloopt en uw medewerkers tevreden zijn. Goede voorbereiding vormt de basis voor succesvolle bedrijfscatering. Zonder zorgvuldige planning loopt u het risico op teleurgestelde medewerkers, budgetoverschrijdingen en een negatieve impact op uw organisatie-imago. De tevredenheid van uw medewerkers hangt direct samen met de kwaliteit van de catering planning. Wanneer u rekening houdt met verschillende dieetwensen en zorgt voor gevarieerde, gezonde opties, toont u dat u het welzijn […]

