Food Boost Challenge

4 april 2024

STAPFOODS heeft de leerlingen van het John Dewey College, door middel van een presentatie gegeven door Marco van Stappershoef, voorlichting mogen geven over gezonde en betaalbare voeding op het Voortgezet onderwijs. Ook zijn de leerlingen komen kijken bij ons op locatie Sdu. Marco van Stappershoef is jurylid voor de schoolopdracht van de leerlingen. Zij gaan, in het kader van deze challenge, gezonde en betaalbare lunchgerechten ontwikkelen en bereiden voor de (toekomstige) schoolkantine. Daarnaast gaan leerlingen als foodfluencers korte video’s maken om jongeren te verleiden een gezond(er) alternatief te kiezen voor een ongezond product. Het doel van deze Food Boost Challenge is om de leerlingen te verleiden tot gezondere voedingskeuzes en hier neemt STAPFOODS graag deel aan.

Meer nieuws

Samenwerking met Buurman Toon

Samenwerking met Buurman Toon

In samenwerking met Buurman Toon heeft STAPFOODS voor Pasen elke medewerker verrast met een prachtige bos tulpen. Mensen blij maken dat is wat ze willen bereiken met Buurman Toon en dat is bij STAPFOODS wel gelukt! Buurman Toon is een zorg- en beleveniskwekerij gevestigd in Wetering.

Lees meer
Nieuwe leverancier De Koekfabriek

Nieuwe leverancier De Koekfabriek

STAPFOODS is trots op een samenwerking met een nieuwe leverancier, namelijk De Koekfabriek uit Wageningen “Da’s andere koek”. De Koekfabriek gelooft dat het belangrijk is dat iedereen de mogelijkheid heeft om deel te nemen en bij te dragen aan onze samenleving.

Lees meer
Ontbijt op scholen

Ontbijt op scholen

Op diverse scholen biedt STAPFOODS momenteel een smakelijk schoolontbijt aan. Op veel scholen zijn er kinderen die in armoede leven. De overheid verstrekt subsidie om deze leerlingen van een ontbijt te voorzien, aangezien slechte leerprestaties kunnen voortkomen uit hongerige kinderen in de klas.

Lees meer