Kok in de klas

4 april 2024

Kok in de klas wil kinderen van groep 6,7 en 8 enthousiasmeren om te gaan koken. Zij werken hiervoor samen met het Voedingscentrum. Het recept valt dan ook binnen de Schijf van Vijf, met producten die goed zijn voor je gezondheid. De concept ontwikkelaar van STAPFOODS mocht de kinderen in de klas meer vertellen over gezond, vers en smakelijk eten. Zij hebben onder begeleiding van haar een heerlijke Olé Tabouleh gemaakt van kok en kookboekenschrijver Ramon Beuk. Tabouleh is een salade met bulgur en diverse groenten. Kinderen die deze kookles hebben gehad leren meer over voeding, durven meer te proeven en vertellen thuis vol enthousiasme over wat ze hebben ontdekt. Het doel is dat ze hierdoor thuis ook meer gaan koken!

Meer nieuws

STapfoodie marleen aan het woord

STapfoodie marleen aan het woord

Elke maand zetten we één van onze medewerkers in het zonnetje en deze keer hebben wij Marleen geïnterviewd. Ze werkt in de Happy-Kantine van het Lentiz Revius Lyceum in Maasluis.

Lees meer
Dag van de gezonde schoolkantine

Dag van de gezonde schoolkantine

Op 20 maart 2025 was het de Dag van de Gezonde Schoolkantine! Deze bijzondere dag staat in het teken van het bevorderen van een gezonde eet- en drinkomgeving voor jongeren.

Lees meer
stapfoods vitaliteitsweek

stapfoods vitaliteitsweek

In week 12 stond alles in het teken van vitaliteit tijdens de allereerste STAPFOODS Vitaliteitsweek. Een week volledig gewijd aan gezondheid, energie en plezier voor onze medewerkers!

Lees meer