Kok in de klas wil kinderen van groep 6,7 en 8 enthousiasmeren om te gaan koken. Zij werken hiervoor samen met het Voedingscentrum. Het recept valt dan ook binnen de Schijf van Vijf, met producten die goed zijn voor je gezondheid. De concept ontwikkelaar van STAPFOODS mocht de kinderen in de klas meer vertellen over gezond, vers en smakelijk eten. Zij hebben onder begeleiding van haar een heerlijke Olé Tabouleh gemaakt van kok en kookboekenschrijver Ramon Beuk. Tabouleh is een salade met bulgur en diverse groenten. Kinderen die deze kookles hebben gehad leren meer over voeding, durven meer te proeven en vertellen thuis vol enthousiasme over wat ze hebben ontdekt. Het doel is dat ze hierdoor thuis ook meer gaan koken!
Cateringmedewerker aan het woord…… Nienke
Elke maand staat een van onze medewerkers in het zonnetje! Zij vertellen over het reilen en zeilen in de schoolkantine. Deze maand is Nienke aan het woord.