Kok in de klas

4 april 2024

Kok in de klas wil kinderen van groep 6,7 en 8 enthousiasmeren om te gaan koken. Zij werken hiervoor samen met het Voedingscentrum. Het recept valt dan ook binnen de Schijf van Vijf, met producten die goed zijn voor je gezondheid. De concept ontwikkelaar van STAPFOODS mocht de kinderen in de klas meer vertellen over gezond, vers en smakelijk eten. Zij hebben onder begeleiding van haar een heerlijke Olé Tabouleh gemaakt van kok en kookboekenschrijver Ramon Beuk. Tabouleh is een salade met bulgur en diverse groenten. Kinderen die deze kookles hebben gehad leren meer over voeding, durven meer te proeven en vertellen thuis vol enthousiasme over wat ze hebben ontdekt. Het doel is dat ze hierdoor thuis ook meer gaan koken!

Meer nieuws

Welkom Inge!

Welkom Inge!

Sinds mei is Inge bij ons in dienst. Inge zal zich bezig houden met de banqueting aanvragen, telefonische vragen beantwoorden van onze contactpersonen en medewerkers en zal zich inzetten voor marketing gerelateerde zaken.

Lees meer
STAPFOODS komend schooljaar in het teken van Vitaliteit

STAPFOODS komend schooljaar in het teken van Vitaliteit

Bij STAPFOODS heeft elk schooljaar een thema. Het schooljaar 2024-2025 staat in het teken van vitaliteit. Vitaliteit is een van de kernwaarden van STAPFOODS. Het spreekt voor zich dat vitaliteit belangrijk is in de bedrijfsvoering van ons bedrijf.

Lees meer