Paaspakketjes voor Spinoza

4 april 2024

Wij hebben in opdracht van de Spinoza Scholengroep een prachtige opdracht uitgevoerd. Met Pasen werden meer dan 1000 medewerkers van Spinoza verrast met paastasjes met stolletjes en lekkers. Deze tasjes zijn met liefde samengesteld. Tijdens Pasen genoot al het personeel van Spinoza van een tasje samengesteld door STAPFOODS.

 

Bent u ook geïnteresseerd in een unieke verassing voor Sinterklaas of Kerst? Neem dan gerust contact met ons op. Een tip van onze klant: begin op tijd met nadenken over uw wensen. Voor alle partijen is het fijn om ruim op tijd te kunnen beginnen met de voorbereidingen en voorkomt teleurstelling, dat bepaalde zaken niet meer leverbaar zijn.

Meer nieuws

Samenwerking met Buurman Toon

Samenwerking met Buurman Toon

In samenwerking met Buurman Toon heeft STAPFOODS voor Pasen elke medewerker verrast met een prachtige bos tulpen. Mensen blij maken dat is wat ze willen bereiken met Buurman Toon en dat is bij STAPFOODS wel gelukt! Buurman Toon is een zorg- en beleveniskwekerij gevestigd in Wetering.

Lees meer
Nieuwe leverancier De Koekfabriek

Nieuwe leverancier De Koekfabriek

STAPFOODS is trots op een samenwerking met een nieuwe leverancier, namelijk De Koekfabriek uit Wageningen “Da’s andere koek”. De Koekfabriek gelooft dat het belangrijk is dat iedereen de mogelijkheid heeft om deel te nemen en bij te dragen aan onze samenleving.

Lees meer
Ontbijt op scholen

Ontbijt op scholen

Op diverse scholen biedt STAPFOODS momenteel een smakelijk schoolontbijt aan. Op veel scholen zijn er kinderen die in armoede leven. De overheid verstrekt subsidie om deze leerlingen van een ontbijt te voorzien, aangezien slechte leerprestaties kunnen voortkomen uit hongerige kinderen in de klas.

Lees meer